BlackBerry Messenger

BlackBerry Messenger 8.5.3.9

Dé messenger voor BlackBerry toestellen

Goed
7

BlackBerry Messenger is de standaard instant messaging-software voor BlackBerry-telefoons. Met de software stuur je gratis berichtjes naar andere gebruikers van BlackBerry.

Met de ingebouwde BlackBerry Messenger (ook te downloaden via deze pagina) chat je gemakkelijk met andere fans van BlackBerry. Dat doe je door je unieke pincode te sturen of anderen jouw qr-code te laten scannen. Dit is een code die informatie bevat (in dit geval jouw contactgegevens), zodat je snel contact maakt. Zet de code bijvoorbeeld op je profielpagina van Facebook, zodat anderen snel contact maken via BlackBerry Messenger.

Nodig je anderen uit om te chatten, dan moet de ander bevestigen om het 'gesprek' te starten. Naast teksten voeg je gemakkelijk geluidsbestanden en foto's toe aan een bericht (OS 5.0 of hoger is hiervoor vereist). Ook staat er een serie vrolijke emoticons ter beschikking, voor wie liever met plaatjes z'n stemming deelt.

BlackBerry Messenger doet prima dienst en is dankzij de verschillende soorten berichten (tekst, emoticons, foto's) een must voor fervente babbelaars.

Meeste downloads Extensies & Tools voor blackberry

Meer
BlackBerry Messenger

Download

BlackBerry Messenger 8.5.3.9

Beoordelingen about BlackBerry Messenger

  • door Anonymous

    ik kan met men vrindinnen praten.
    Ik kan met men vriendinen praten over lessen en problemen en over de vakantie<...   Meer

Promotie×