MakeMKV

MakeMKV Bèta 1.6.10

Converteer dvd en blu-ray naar MKV

VOOR

  • Snelle, betrouwbare conversie
  • Eenvoudig in gebruik

TEGEN

  • Saai menu

Uitmuntend
8

Met de gratis applicatie MakeMKV rip je dvd- en blu-ray-schijven en sla je de inhoud op in 't mkv-formaat. Zo maak je met deze converter digitale backups met bijzonder hoge beeld- en geluidskwaliteit.

Mkv is een populair bestandsformaat voor de opslag van video. Het formaat is namelijk in staat een ongelimiteerd aantal audio-, video- en ondertitelings-tracks op te slaan in één bestand. Bekijk je een mkv-file in VLC Media Player of MKV Player, dan zet je bijvoorbeeld eenvoudig ondertiteling aan of ga je met de vooruitknop naar het volgende hoofdstuk. Met MakeMKV creëer je zo'n illuster mkv-bestand.

Na het invoeren van je dvd of blu-ray leest MakeMKV de inhoud van de schijf. Hierna krijg je een lijstje te zien met hoofdstukken, audio tracks en ondertitelingen: aan jou de keuze bepaalde delen of gewoon de gehele schijf te selecteren. Met een klik op 'MakeMKV' begint het programma met het rippen van de data.

Natuurlijk hangt de snelheid van het proces af van jouw dvd- dan wel blu-ray-lezer, maar over het algemeen is MakeMKV rap met 't converteren. Bedenk je wel dat mkv-bestanden erg groot zijn vergeleken met gangbare formaten als avi en mpeg. Bestanden groter dan 1GB zijn dus eerder regel dan uitzondering.

MakeMKV is een uitstekende applicatie om jouw dure dvd- en blu-ray-discs over te zetten naar je computer. Hoewel het programma er wat saai uit ziet, stelt het eindresultaat tevreden.

MakeMKV ondersteunt de volgende formaten

MKV

MakeMKV

Download

MakeMKV Bèta 1.6.10

Beoordelingen about MakeMKV

Promotie×