NullpoMino

NullpoMino 7.5

Tetris met nieuwe spelvarianten en online modus

VOOR

  • Tientallen spelvarianten
  • Niet slechts een Tetris-kloon
  • Online multiplayer
  • Veel aanpasbare instellingen

TEGEN

  • Geen (Tetris)muziek

Excellent
9

NullpoMino is een gratis Tetris-game met bijna 40 spelvarianten van het puzzelspel. Je speelt niet alleen tegen de computer, maar ook tegen andere mensen in de online multiplayer modus.

Er zijn talloze door Tetris geïnspireerde games beschikbaar, maar weinig hiervan voegen iets toe aan de klassieke Nintendo-versie uit de jaren 80. NullpoMino doet dit wel, met behulp van allerlei nieuwe uitdagingen. Zo dien je in de Line Race-modus zo snel mogelijk een bepaald aantal rijen leeg te spelen. Een ander voorbeeld is de Dig Race, waar je begint met een reeds half volle blokkenbak die je leeg moet spelen. Bij de Speed Mania-variant heb je voor elke actie zelfs hooguit een halve seconde; gekkenwerk!

Dat is slechts een greep uit het single-player aanbod van NullpoMino. Daar houdt het bovendien niet op: via de optie 'Netplay' in het hoofdmenu start je de NullpoMino Netlobby op, waar je online tegenstanders vindt.

De spelervaring in NullpoMino is getrouw aan het origineel, met enkele kleine aanpassingen. Zo zie je bijvoorbeeld de schaduw van een vallend blok, wat het mikken vereenvoudigt. Bovendien verandert de achtergrond in NullpoMino telkens naar een andere futuristische prent. Vind je dat niks, dan schakel je de optie uit via de instellingen. Daar missen we echter één belangrijke zaak: muziek! De nostalgici onder ons verlangen natuurlijk automatisch naar Russische deuntjes, maar in NullpoMino valt er geen noot te horen.

Tetris leeft en dat zal nooit veranderen; waarschijnlijk dachten de makers van NullpoMino dat ook. Met hun eerbetoon aan Tetris voegen ze veel elementen toe zonder ergens het origineel te verloochenen.

Meeste downloads Arcade games voor windows

Meer
NullpoMino

Download

NullpoMino 7.5

Beoordelingen about NullpoMino

Promotie×