Photomatix Pro

Photomatix Pro 5.0.5

Verbeter de kwaliteit van je foto's

VOOR

  • Maakt mislukte foto's nuttig
  • Werkt snel
  • Inclusief tutorial
  • Veel opties

TEGEN

  • Best lastig voor beginners

Goed
7

Met Photomatix Pro voeg je meerdere foto's samen om zo een mooier plaatje te creëren. Je hoeft dus niet langer duur belichtingsmateriaal mee te nemen als je gaat fotograferen. Dit samenvoegen noemt men HDR conversie en bespaart jou veel tijd en geld.

Het wil wel eens voorkomen dat je wat beweegt tijdens het maken van een foto. Met Photomatix Pro 'smelt' je 2 onscherpe foto's samen en het eindresultaat is een perfecte prent. Door het geautomatiseerde proces (blenden, oneindig stapelen en batch-verwerking) bespaar je zo uren tijd. Bekijk voor het definitieve samenvoegen eerst het eindresultaat, zodat je zeker weet dat je plaatje mooi genoeg is. Photomatix Pro is hetzelfde als de gratis versie, alleen krijg je er nu aanzienlijk meer opties bij. Klik hier voor een volledig overzicht daarvan.

De makers van Photomatix Pro zeggen dat dit programma beter werkt dan Photoshop als het gaat om HDR conversie. Met Adobe's software heb je echter wel veel meer gereedschappen voor overige bewerkingen tot je beschikking. HDR conversie is trouwens een vrij complex proces (ondanks dat het geautomatiseerd is) en dus is Photomatix Pro niet voor elke amateurfotograaf weggelegd.

Voor HDR fotobewerking is Photomatix Pro een prima programma. Het proces is lekker automatisch en je verkrijgt een prachtig eindresultaat..

Meeste downloads Fotografie voor windows

Meer
Photomatix Pro

Download

Photomatix Pro 5.0.5

Beoordelingen about Photomatix Pro

Promotie×