Photomatix

Photomatix Light 2.0.2

Voeg foto's samen voor beter resultaat

VOOR

  • Maakt mislukte foto's nuttig
  • Werkt snel

TEGEN

  • Niet voor beginners

Gemiddeld
6

Met het gratis Photomatix voeg je meerdere foto's samen om zo een mooier plaatje te creëren. Je hoeft dus niet langer duur belichtingsmateriaal mee te nemen als je gaat fotograferen. Dit samenvoegen noemt men HDR conversie en bespaart jou veel tijd en geld.

Het wil wel eens voorkomen dat je wat beweegt tijdens het maken van een foto. Met Photomatix 'smelt' je 2 onscherpe foto's samen en het eindresultaat is een perfecte prent. Door het geautomatiseerde proces (blenden, oneindig stapelen en batch-verwerking) bespaar je zo uren tijd. Bekijk voor het definitieve samenvoegen eerst het eindresultaat, zodat je zeker weet dat je plaatje mooi genoeg is.

De makers van Photomatix zeggen dat dit programma beter werkt dan Photoshop als het gaat om HDR conversie. Met Adobe's software heb je echter wel veel meer gereedschappen voor overige bewerkingen tot je beschikking. HDR conversie is trouwens een vrij complex proces (ondanks dat het geautomatiseerd is) en dus is Photomatix niet voor elke amateurfotograaf weggelegd.

Voor HDR fotobewerking is Photomatix een prima programma. Het proces is lekker automatisch en je verkrijgt een prachtig eindresultaat..

Meeste downloads Fotografie voor windows

Meer
Photomatix

Download

Photomatix Light 2.0.2

Beoordelingen about Photomatix

  • door Anonymous

    Gewoon een super programma.
    Ik heb de laatste Pro versie en ben er super blij mee. Ook absoluut te gebruiken voo...   Meer

Promotie×