Shining-Z Pack

Shining-Z Pack

Originele pictogrammen voor bestanden, snelkoppelingen en applicaties

VOOR

  • Glimmende 3D-achtige pictogrammen
  • Hoge resolutie

TEGEN

  • Geen hulp bij veranderen van pictogrammen

Uitmuntend
8

Shining-Z Pack biedt jou gratis en voor niets een collectie van meer dan 150 glimmende pictogrammen. Hiermee geef je een leuker uiterlijk aan de plaatjes voor mappen, bestanden, programma's en dergelijke.

Na het openen van het Shining-Z Pack zip-bestand met een geschikte uitpak-applicatie, vind je de plaatjes in de uitgevoerde map. Elke afbeelding is in 2 formaten beschikbaar: .ico en .png (afmetingen respectievelijk 128x128 en 256x256 pixels). Wil je nu bijvoorbeeld een standaard programma-pictogram vervangen door een plaatje uit Shining-Z Pack, dan doe je dit via de Eigenschappen van het bestand.

De afbeeldingen zijn ingedeeld in verscheidene mappen, waaronder Hardware, Software en Folder (voor mappen). Hierin vind je bijvoorbeeld een joystick-pictogram met een vuistballende Mario of mooie plaatjes voor programma's als Winamp, uTorrent, Firefox en Ad-Aware. Gebruik je een taakbalkaccessoire als RocketDock, dan voeg je pictogrammen ook eenvoudig aan je Dock (Mac-achtige 3D-taakbalk) toe.

Heb je genoeg van die saaie Windows-pictogrammen? Met Shining-Z Packs mooie verzameling breng je wat leven in de brouwerij.

Meeste downloads Personalisatie voor windows

Meer
Shining-Z Pack

Download

Shining-Z Pack

Beoordelingen about Shining-Z Pack

Promotie×