Shotgun FunFun

Shotgun FunFun

Help Buck Morris tegen de zombies

VOOR

  • Eenvoudige besturing
  • Simpel concept

TEGEN

  • Grafisch achterhaald
  • Weinig amusement

Gemiddeld
6

Shotgun FunFun is een gratis game waarin je hele hordes zombies afknalt. Zoals in meerdere zombiegames hebben deze ondoden het op jou voorzien, dus schroom niet je magazijn leeg te knallen.

Je komt in Shotgun FunFun overigens niet zonder kogels te zitten en dat is maar goed ook. De monsters komen van alle kanten en in grote getale. Met je muis richt je op de slachtoffers en je klikt om een schot te lossen. Ondertussen bestuur je Buck Morris -de hoofdpersoon van Shotgun FunFun- met de pijltjestoetsen van het toetsenbord. Je score wordt bepaald door de tijd dat je in leven blijft en hoe snel en hoeveel zombies je kapot schiet.

Grafisch gezien biedt Shotgun FunFun weinig spektakel en ook het geluid is weinig indrukwekkend. Muziek is er niet; het enige wat je hoort is het afvuren van je geweer. Het meest storende iis echter gewoonweg de lage amusementswaarde van de game. De eerste paar minuten denk je een zeer vermakelijk spel te spelen. Het gaat echter stierlijk vervelen zodra je in de gaten hebt dat je niks anders doet dan de oneindige stroom zombies af te schieten in een kleine ruimte.

Heb je 5 minuten niks te doen en heb je een hekel aan zombies? Dan is Shotgun FunFun het tijdverdrijf dat je zoekt. Veel langer houd je het niet vol, want deze game gaat erg snel vervelen.

Meeste downloads Arcade games voor windows

Meer
Shotgun FunFun

Download

Shotgun FunFun

Beoordelingen about Shotgun FunFun

Promotie×