Super Spike Dislike

Super Spike Dislike

Heb je ook zo'n hekel aan stekels?

VOOR

  • Heel eenvoudig
  • Grappig idee
  • Erg verslavend

TEGEN

  • Weet je te frustreren

Uitmuntend
8

Super Spike Dislike is een gratis spel waarin je een stuiterende bal over en onder gevaarlijke stekels moet leiden. Deze game richt zich volledig op de speelbaarheid en de daarbij horende verslavingsfactor, dus de graphics zijn vrijwel compleet genegeerd.

In de opzet om een verslavende game te ontwikkelen, zijn de makers van Super Spike Dislike met verve geslaagd. Je bestuurt de bal met slechts 1 knop; wil je dat deze naar rechts beweegt dan houd je de spatiebalk ingedrukt. Je moet goed timen om precies onder of over de stekels te vliegen. Er zijn ook bonuspunten, deze krijg je als je over meerdere obstakels tegelijk raast, of een lekkere lange combo produceert.

Raakt de bal ook maar lichtelijk een hindernis, dan is het spel afgelopen. Je moet Super Spike Dislike dan weer helemaal overnieuw beginnen, wat erg frustrerend is. Toch blijkt het ook bij ons op de redactie lastig om het spel links te laten. De strijd om de hoogste score heeft al redelijk wat mensen verslaafd gemaakt aan Super Spike Dislike.

We recenseren bij Softonic veel spellen met een hoge verslavingsfactor. Super Spike Dislike dingt mee in de prijs van 'meest verslavend'. Het is zelfs zo erg, dat het ons niet verbaast als je Super Spike Dislike ook op je iPhone wilt hebben.

Meeste downloads Arcade games voor windows

Meer
Super Spike Dislike

Download

Super Spike Dislike

Beoordelingen about Super Spike Dislike

Promotie×